» » Modern dry kitchen Kitchen of the week: an inept structure makes way for up to date dwelling

Modern dry kitchen Kitchen of the week: an inept structure makes way for up to date dwelling

 

Christopher and Katie Conti beloved being ready stroll eating places & s close to their one hundred-year-old English farmhouse in Birmingham Michigan. But strolling through the kitchen was much less exciting. A cumbersome succeed in-in pantry disrupted visitors drift whilst a powder area took up further prime floor house. Plus floral distressed knotty pine cabinets and hard-to-blank clay tile counters did not go well with the homeowners ' tastes.

Working with kitchen clothier Christine Ramaekers the couple relocated the powder place permit area for a relevant area & up to date the manner higher reflect their lifestyle. By MainStreet Design Build "Afterandquot; pictures by means of Kate Benjamin Photography Cooking area at a Glance Who s right here: Christopher Conti an automotive government; his wife Katie professional interiors and architectural photographer (who took the "afterandquot; noticed here); their son thirteen Location: Birmingham Michigan Size: About 325 square toes (30 sq. Meters) Designer: Christine Ramaekers BEFORE: Prior renovation kitchen had dated us glance bad visitors glide. "The powder living space opened proper into circle relatives & other people been reluctant use it " says.

The Contis done addition in 2004 that doubled size house however on time they couldn't figure out how restoration predicament. "We assumed there was no solution says. . Kitchen.

Kitchen of the Week,Kitchen Makeovers. Christopher & Katie Conti liked being in a position walk eating places and s close to their 100-yr-antique English farmhouse in Birmingham Michigan. But strolling throughout the kitchen was much less thrilling. A bulky achieve-in pantry disrupted traffic waft whilst a powder space took up additional high ground house.

Plus floral distressed knotty pine cabinets and hard-to-blank clay tile counters didn't suit the homeowners ' tastes. Working with kitchen clothier Christine Ramaekers the couple relocated the powder room allow area for a important area & up to date the manner higher reflect their lifestyle. An progressed plan and a recent new glance this circle of relatives kitchen for daily life and entertaining.